– Conform legislatiei in vigoare, puteti returna produsele in termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor. Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii produsului in cazul in care produsul a fost achizitionat de pe www.dcmzootehnie.ro ; in cazul unei comenzi care contine mai multe produse, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda.
– Produsele se pot returna numai in stare noua, neutilizate, in cutia originala si ambalate corespunzator pentru a le asigura protectia in timpul expeditiei. Nu se acceptă returnarea produselor desigilate (in cazul produselor sigilate), deteriorate sau cu ambalajul original sau parti ale acestuia deteriorate. Nu se acceptă returnarea produselor care prezinta modificari fizice, a produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii, produsele care nu au fost intretinute in mod corespunzator.
Banii se vor inapoia prin mandat postal sau virament bancar, in termen de 30 de zile lucratoare de la data primirii coletului retur, mai putin costul expeditiei initiale. Produsele nu se pot returna prin colet cu plata expeditiei ramburs.
Costul trimiterii produselor defecte in garantie sau produselor returnate este suportat in intregime de catre client. 

Va rugam sa ne informati asupra returului completând formularul de mai jos.